Gebruik IVS-Online

Mogelijkheden voor het presenteren van vragenlijsten. IVS-Online biedt drie mogelijkheden voor het presenteren van vragenlijsten;

1. Anonieme stemming
2. Semi geïdentificeerde stemming
3. Geïdentificeerde stemming

Anonieme stemming

Hierbij is het mogelijk om vragen te publiceren die door elke bezoeker van de site ingevuld kunnen worden. Er wordt geen relatie gelegd tussen de gegeven antwoorden en de persoon die deze antwoorden heeft gegeven.

Semi geïdentificeerde stemming

Om deel te mogen nemen aan de stemmingen moet iedereen een email adres invoeren Hiermee kan het systeem bijvoorbeeld bepalen wie de winnaar is van een quiz.

Geïdentificeerde stemming

Hierbij is het mogelijk om als opdrachtgever een lijst met personen te gebruiken die allen een inlognaam en wachtwoord krijgen. Alleen door het invoeren van deze gegevens krijgt de deelnemer toegang tot de vragenlijst en kan deze vervolgens beantwoorden.

Gebruiksopties IVS-Online

Als u gebruik wilt maken van de applicatie IVS-Internet is een aantal opties mogelijk.
1. Aanleveren van vragen en wij ondersteunen uw bijeenkomst
2. Gebruik van de volledige applicatie voor een dag
3. Gebruik van de volledige applicatie voor een jaar

Aanleveren van vragenlijsten

U beschikt over een vragenlijst die u tijdens een bijeenkomst wilt gebruiken. U kunt deze vragenlijst en, in geval van een gecontroleerde stemming, de deelnemerslijst aanleveren. Wij verzorgen, in overleg met u de voorbereiding van de bijeenkomst en ondersteunen deze ook. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de opbouw van vragenlijsten.

Gebruik van IVS-Online voor een dag

Als u een bijeenkomst organiseert kunt u gebruik maken van een licentie voor 1 dag. Hiermee heeft u toegang tot de volledige applicatie en kunt u uw eigen presentatie voorbereiden, presenteren en de resultaten daarvan verwerken. Als alternatief kunnen wij ook de presentatie voor u maken. U kunt dan zelf de bediening doen tijdens de bijeenkomst.

Gebruik van de IVS-Online voor een jaar

Als u regelmatig gebruik wilt maken van de mogelijkheid om presentaties te houden kunt u een licentie kopen voor 1 jaar. U heeft dan, gedurende een jaar, toegang tot de complete applicatie.