Trainingen

Hieronder vindt u informatie over de trainingen voor onze producten. De volgende trainingen worden aangeboden:

Basistraining

De basistraining is bedoeld voor mensen die regelmatig gebruik maken van het IVS systeem voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten en de voorbereiding en de bediening zelf willen verzorgen. In de training komen de voorbereiding en het gebruik op locatie aan de orde.

 

Technische training

De technische trainingen bestaan uit hardware training of software training. In de hardware training wordt behandeld hoe het systeem optimaal ingezet kan worden. In de software training wordt het gebruik van de software behandeld( in dit geval gaat het om de IVS Basic software, IVS Professional software en onze IVS Powerpoint software).

 

Hardware trianing

Deze training is bedoeld voor mensen die regelmatig gebruik maken van het IVS stemsysteem voor grote en/of kleine bijeenkomsten. In de training wordt behandeld hoe het systeem optimaal ingezet kan worden.

 

Software training: IVS Basic

De training is bedoeld voor mensen die presentaties met IVS-Basic voorbereiden en voor operators die de bediening van het programma verzorgen tijdens een bijeenkomst. In de training wordt behandeld hoe een script gemaakt wordt en aan welke voorwaarden een goed script moet voldoen én hoe een script gepresenteerd wordt.

 

Software training: IVS Professional

De training is bedoeld voor mensen die presentaties met IVS-Professional voorbereiden en voor operators die de bediening van het programma verzorgen tijdens een bijeenkomst. In de training worden de specifieke elementen behandeld die bij gebruik van IVS-Professional aan de orde komen.

 

Software training: IVS Powerpoint

De training is bedoeld voor mensen die presentaties met IVS-PowerPoint voorbereiden en voor operators die de bediening van het programma verzorgen tijdens een bijeenkomst. In de training worden de specifieke elementen behandeld die bij gebruik van IVS-PowerPoint aan de orde komen.